Krabí quiche - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 55 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Krabí quiche
Celkový čas: | 55 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | sedecky |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (14%) |
ID receptu: | 35634 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
1 ks | Kopr čerstvý |
150 g | Krabí maso mražené |
200 g | Smetana 12% (konzumní) |
100 g | Smetana zakysaná 12% |
1 ks | Těsto na pizzu |
2 polévková lžíce | Tuk |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 261,6mg |
---|---|
Cholesterol | 45,4mg |
Draslík | 89,1mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,2mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 26,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kopr čerstvý, Tuk, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Krabí maso mražené, Smetana 12% (konzumní), Smetana zakysaná 12%, Těsto na pizzu mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Krabí quiche postup přípravy receptu:
1 | Těsto na pizzu si připravíme dle návodu na obalu a rozdělíme na 8 kousků. Každý díl vyválíme a vložíme do vymaštěné formy o průměru 10 cm. |
2 | Smícháme smetanu, zakysanou smetanu, vejce a nasekané krabí maso. Následně směsí polejeme těsto. Na konec vše posypeme nasekaným koprem. |
3 | Vložíme do trouby předehřáté na 200 stupňů a pečeme cca 30 minut. |