Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 35636
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

150 g Brambory
2 ks Cibulka jarní
150 g Fazolové lusky zelené
1 polévková lžíce Kapary
7 ks Olivy černé
200 g Rajčata Cherry
90 g Sýr Parmezán
300 g Těstoviny Fusilli
2,5 l Voda pitná
Zálivka
15 ml Balsamico ocet
90 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 871 kcal
Kilojoule 3 644kJ
23% Sacharidy 84 g
41% Tuky 31 g
133% Sodík 3 g
39% Bílkoviny 22 g

Farmářský salát postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu, poté je slijeme a necháme důkladně okapat.

2

10 minut necháme v osolené vodě povařit fazolové lusky a nakrájené brambory. Slijeme a necháme vychladnout.

3

Připravíme si zálivku. Smícháme olej s octem, nakrájenou petržel, sůl a pepř.

4

K zálivce přidáme rozkrájená rajčata, jarní cibulky, parmezán, olivy a kapary. Směs smícháme s těstovinami, bramborami a fazolovými lusky. Mísu zakryjeme fólií a necháme 30 minut odstát. Před servírováním ochutnáme a popřípadě dokořeníme solí a pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept