Jednoduchý recept

Vafle s klobásou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 35641
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

300 g Klobása uzená
5 g Kypřicí prášek do pečiva
60 g Máslo čerstvé
100 g Mléko polotučné
200 g Mouka pšeničná hladká
1 špetka Sůl
200 g Sýr Gorgonzola
10 g Tuk
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 726 kcal
Kilojoule 3 038kJ
14% Sacharidy 50 g
39% Tuky 29 g
43% Sodík 864 mg
61% Bílkoviny 34 g

Vafle s klobásou postup přípravy receptu:

1

Do mísy vložíme máslo, vejce, přisypeme mouku, prášek do pečiva, špetku soli, přilijeme mléko a vypracujeme hladké těsto na vafle. Necháme ho chvilku odležet.

2

Klobásu oloupeme, nakrájíme na kolečka, sýr na plátky.

3

Vaflovač potřeme tukem a vložíme do něj na každou porci dvě kolečka klobásy, na ně teprve nalijeme těsto a zapečeme. Tento postup opakujeme se všemi vaflemi. Upečené vafle rozdělíme na talířky, obložíme plátky sýru a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept