Recept

Pilaf ze skopové plece se sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 35650

Ingredience

0,5 ks Cibule
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
30 ml Olej rostlinný
300 g Rýže loupaná
500 g Skopová plec
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 826 kcal
Kilojoule 3 455kJ
19% Sacharidy 68 g
65% Tuky 48 g
10% Sodík 210 mg
46% Bílkoviny 26 g

Pilaf ze skopové plece se sýrem postup přípravy receptu:

1

Do kastrolu vlijeme olej, přidáme propláchnutou rýži a osmahneme ji, Osolíme, přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a zalijeme vodou tak, aby sahala asi 2cm nad rýži. Pod pokličkou dusíme rýži téměř doměkka.

2

Omyté skopové maso uvaříme v mírně osolené vodě doměkka (můžeme použít tlakový hrnec.)

3

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, podlijeme vývarem ze skopového masa a omáčku chvíli povaříme.

4

Do rýže vmícháme uvařené maso nakrájené na kostky, upravíme na talíře a přelijeme omáčkou. Nakonec pokrm posypeme nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept