Salát ze syrové červené řepy s jablky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát ze syrové červené řepy s jablky
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 3566 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
15% Kalorie 293 kcal
Kilojoule 1 224kJ
18% Sacharidy 64 g
4% Tuky 3 g
23% Sodík 469 mg
15% Bílkoviny 9 g
Uhlovodany | 64g |
---|---|
Cholesterol | 0,9mg |
Draslík | 2g |
Vláknina | 33g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 30,3mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Červená řepa, Jablka, Ocet vinný, Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Salát ze syrové červené řepy s jablky postup přípravy receptu:
1 | Červenou řepu a jablka nastrouháme na jemném struhadle. |
2 | Přilijeme trochu octa, osolíme a zakapeme olejem. |