Recept

Kapr vařený v bylinkách

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 35713

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1000 g Kapr obecný
80 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Pažitka
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 958kJ
0% Sacharidy 1 g
41% Tuky 31 g
17% Sodík 337 mg
80% Bílkoviny 45 g

Kapr vařený v bylinkách postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.

2

Potom maso po obou stranách osolíme a vždy po dvou kusech vložíme do mikrotenových sáčků spolu s nadrobno nasekanými bylinkami. Sáčky dobře zavážeme a vložíme do hrnce s vroucí vodou. Zvolna vaříme asi 30 minut.

3

Uvařené porce kapra upravíme na talíře a polijeme rozpuštěným máslem.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept