Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 35718
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Filé rybí
50 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Nové koření celé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 242kJ
2% Sacharidy 6 g
15% Tuky 11 g
10% Sodík 202 mg
114% Bílkoviny 64 g

Filé na bílém víně postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, okořeníme a necháme odležet.

2

Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Přidáme spařená, oloupaná a na dílky nakrájená rajčata, vložíme porce filé, zaprášíme mletou paprikou a zalijeme vínem. Zvolna dusíme pod pokličkou asi 10 minut.

3

Porce filé upravíme na talíře, přelijeme omáčkou a posypeme nasekanou petrželkou.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept