Recept

Restovaná kachna se švestkami, červeným zelím a chřestem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3574

Ingredience

200 g Chřest bílý
4 ks Kachní prsa
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
200 ml Sirup malinový
1 špetka Sůl
2 ks Zelí hlávkové červené
4 ks Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 431 kcal
Kilojoule 1 803kJ
16% Sacharidy 57 g
11% Tuky 9 g
11% Sodík 212 mg
61% Bílkoviny 35 g

Restovaná kachna se švestkami, červeným zelím a chřestem postup přípravy receptu:

1

Zelí nakrouháme, švestky vypeckujeme, nakrájíme na dílky, smícháme se zelím, v kastrolu zahřejeme a několik minut bez podlití podusíme. Poté přelijeme sirupem a dusíme doměkka.

2

Mezitím v pánvi rozpálíme olej a maso nakrájené na plátky doměkka orestujeme.

3

Chřest přelijeme vroucí vodou, necháme okapat a nakrájíme na proužky nebo nastrouháme na hoblinky.

4

Maso se zelím a švestkami rozdělíme na talíře, ozdobíme chřestem, dochutíme solí a pepřem a podáváme.

Poznámka

Můžeme použít sirup z granátových jablek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept