Jednoduchý recept

Italská saltimbocca

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35755

Ingredience

1 ks Cibule
450 g Krůtí prsa
1 polévková lžíce Olej olivový
2 dl Víno bílé
2 dl Vývar drůbeží
8 ks Šalvěj čerstvá
100 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 321kJ
1% Sacharidy 5 g
15% Tuky 11 g
15% Sodík 302 mg
48% Bílkoviny 27 g

Italská saltimbocca postup přípravy receptu:

1

Krůtí plátky dáme mezi pergamenový papír a naklepeme je. Každý plátek přeřízneme napůl. Plátky šunky upravíme tak, aby každý pokrýval každou porci masa. Navrch dáme šalvějový lístek. Maso srolujeme a propíchneme párátkem.

2

Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme na něm pokrájenou cibuli. Vložíme krůtí rolky a za občasného obracení je osmahneme 5 minut. Přilijeme do pánve bílé víno a kuřecí vývar a dusíme 15 minut. Okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept