Recept

Filety ze sumce na zelenině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35763
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
50 g Mrkev kořen
40 ml Olej rostlinný
50 g Paprikové lusky čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
600 g Sumec filety

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 466 kcal
Kilojoule 1 952kJ
5% Sacharidy 17 g
81% Tuky 61 g
40% Sodík 794 mg
48% Bílkoviny 27 g

Filety ze sumce na zelenině postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté filety ze sumce osušíme, osolíme, opepříme a opečeme v pekáči (nebo na velké pánvi) na oleji. Vyjmeme na papírovou utěrku.

2

Do výpeku přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu a dusíme ji téměř doměkka. Potom vložíme opečené filety.

3

Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

4

Před podáváním dochutíme citronovou šťávou a nakrájenou pažitkou.

5

Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept