Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 35765
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 polévková lžíce Krupice dětská
2 polévková lžíce Máslo jihočeské
2 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 77 kcal
Kilojoule 321kJ
1% Sacharidy 5 g
121% Tuky 91 g
5% Sodík 99 mg
6% Bílkoviny 3 g

Vajíčková polévka postup přípravy receptu:

1

V hrnci roztopíme máslo, přidáme nastrouhanou mrkev a osmažíme. V hrníčku rozkvedláme vejce, osolíme je a vlijeme do hrnce, kde je spolu s mrkví osmažíme, přisypeme pomalu krupici, zalijeme vodou a pod poklicí povaříme. Uvařenou polévku nakonec dochutíme solí, pepřem a přidáme nadrobno nasekanou petrželovou nať.

Poznámka

Polévku podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept