Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 35770

Ingredience

800 g Brambory vařené ve slupce
3 ks Cibule
60 g Máslo čerstvé
2 ks Pstruh
500 g Rajčata
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 734 kcal
Kilojoule 3 069kJ
13% Sacharidy 48 g
43% Tuky 32 g
42% Sodík 849 mg
113% Bílkoviny 63 g

Nákyp ze pstruhů postup přípravy receptu:

1

Ve slupce uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky.

2

Očištěné a omyté pstruhy podusíme v osolené vodě doměkka, vykostíme a nakrájíme na kousky.

3

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na části másla, přidáme kousky pstruhů a opečeme je.

4

Rajčata krátce spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka.

5

Všechy připravené suroviny urovnáme ve vrstvách do máslem vymazané nákypové formy, každou vrstvu osolíme a zakapeme worcesterem. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme zbylým máslem. Zapékáme v mírně vyhřáté troubě asi 30 minut.

6

Můžeme podávat se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept