Recept

Houbová nádivka s pivem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35772
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

400 g Houby čerstvé
2 špetka Kmín mletý
40 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
6 ks Rohlíky bílé
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
Na vymazání formy
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Strouhanka

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 500 kcal
Kilojoule 2 092kJ
13% Sacharidy 47 g
34% Tuky 26 g
11% Sodík 229 mg
35% Bílkoviny 19 g

Houbová nádivka s pivem postup přípravy receptu:

1

Rohlíky nakrájíme a namočíme do piva, petrželovou nať nasekáme.

2

Houby nakrájíme a dusíme na másle, osolíme a opepříme. Zchladlé houby v míse smícháme s vymačkanými rohlíky, rozmíchanými žloutky a petrželovou natí. Do hotové nádivky vmícháme pevný sníh z bílků.

3

Nádivku pečeme ve formě vymazané máslem a vysypané strouhankou v předehřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept