Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35794
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
20 ml Citronová šťáva
1000 g Hříbky čerstvé
2300 g Játra kuřecí
200 g Máslo čerstvé
3 g Paprika mletá sladká
4 g Pepř černý mletý
9 g Sůl
100 g Vepřová kýta uzená
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 577 kcal
Kilojoule 2 416kJ
3% Sacharidy 10 g
48% Tuky 36 g
38% Sodík 759 mg
96% Bílkoviny 54 g

Košíčky z hřibů postup přípravy receptu:

1

Větší hříbky vložíme do osolené vody s citronem, přivedeme k varu a odstavíme. Mezitím dáme smažit cibuli nadrobno na rozpálené máslo (80 g), postupně přidáme kuřecí játra, orestujeme doměkka a přidáme nakrájené uzené maso.

2

Hříbky vyjmeme z vody, odkrojíme nohy a hlavy hub, opatrně vydlabeme a osolíme. Odkrojky z hub a játrovou směs nasekáme nadrobno, osolíme, opepříme, vmícháme papriku. Vzniklou hmotou naplníme vydlabané klobouky hříbků, naplněné houby rozložíme na máslem vymazaný plech a na každou porci položíme plátek másla. Zapékáme ve středně vyhřáté troubě 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept