Recept

Bůček v zelí a rajském protlaku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35797
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory vařené
1 ks Cibule
20 g Cukr krupice
20 g Máslo čerstvé
20 g Mouka pšeničná hladká
4 g Pepř černý mletý
50 g Protlak rajčatový
8 g Sůl
300 g Vepřový bok
2 dl Voda pitná
1200 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 648 kcal
Kilojoule 2 712kJ
14% Sacharidy 52 g
59% Tuky 44 g
55% Sodík 1 g
25% Bílkoviny 14 g

Bůček v zelí a rajském protlaku postup přípravy receptu:

1

Bůček nakrájíme na menší kostky a na pánvi opečeme. Na vypečeném tuku z bůčku osmažíme cibuli nadrobno, přidáme zelí nakrouhané na nudličky a opečený bůček a necháme dusit doměkka, případně podléváme vodou. Přidáme protlak, osolíme, opepříme, osladíme, vmícháme světlou jíšku z másla a mouky a povaříme do zhoustnutí. Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept