Recept

Dušené skopové na zelenině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 35799

Ingredience

400 g Brambory
150 g Celer bulvový
1 ks Cibule
300 g Kapusta růžičková
20 g Mouka pšeničná hladká
150 g Mrkev kořen
5 g Paprika mletá sladká
150 g Petržel kořen
50 g Protlak rajčatový
1000 g Skopové výsekové
21 g Sůl
1 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 442 kcal
Kilojoule 1 851kJ
6% Sacharidy 23 g
109% Tuky 82 g
70% Sodík 1 g
41% Bílkoviny 23 g

Dušené skopové na zelenině postup přípravy receptu:

1

Plátky skopového masa osolíme a opečeme na rozpáleném oleji dočervena. Kořenovou zeleninu a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky, dáme do hrnce spolu s masem, zalijeme vroucí vodou, osolíme a vaříme zakryté na mírném ohni 30 minut. Přihodíme brambory nakrájené na malé kostky, růžičkovou kapustu a vaříme dalších 10 minut. Vmícháme protlak smíchaný s moukou, papriku a prolisovaný česnek, dosolíme a dovaříme 2 minuty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept