Jednoduchý recept

Srnčí se sladkokyselou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 35801

Ingredience

6 ks Cibulka jarní
25 g Fazolové klíčky
100 g Fazolové lusky zelené
225 g Kompot ananasový
100 g Kukuřice
2 kávová lžička Med včelí
1 polévková lžíce Ocet vinný
1 polévková lžíce Olej rostlinný
3 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1 ks Paprika červená
2 polévková lžíce Sherry brandy
350 g Srnčí maso
1 kávová lžička Zázvor mletý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 281 kcal
Kilojoule 1 176kJ
10% Sacharidy 37 g
8% Tuky 6 g
22% Sodík 444 mg
42% Bílkoviny 23 g

Srnčí se sladkokyselou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Jarní cibulky pokrájíme na kousky dlouhé 2,5cm. Rozkrojíme podélně papriku, zbavíme ji semínek a pokrájíme na kusy velké 2,5cm. Odřízneme stopky ze zelených fazolek a upravíme kukuřičné klásky.

2

Z masa odřízneme tučné části a maso nakrájíme na nudličky. Rozehřejeme olej ve woku a osmahneme na něm maso, zázvor a rozetřený česnek. K masu přimícháme papriku, fazolky, jarní cibulky, kukuřičky, vinný ocet, sherry, sójovou omáčku a med. Vše dusíme zhruba 5 minut.

3

Na závěr zlehka vmícháme kostky ananasu, fazolové klíčky a krátce prohřejeme. Ihned podáváme.

Poznámka

Doporučujeme podávat s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept