Recept

Hovězí řízky na zelenině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 35808

Ingredience

150 g Celer bulvový
1 ks Cibule
150 g Fazolové lusky zelené
1000 g Hovězí maso zadní
100 g Kedlubna
50 g Kopr čerstvý
100 g Květák
50 g Mouka pšeničná hladká
150 g Mrkev kořen
5 g Pepř černý mletý
150 g Petržel kořen
70 g Sádlo škvařené
9 g Sůl
2 l Voda pitná
300 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 277kJ
4% Sacharidy 15 g
77% Tuky 58 g
28% Sodík 562 mg
53% Bílkoviny 30 g

Hovězí řízky na zelenině postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, nasolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na velké pánvi osmažíme na rozpáleném sádle. Kořenovou zeleninu a kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo, ostatní zeleninu nakrájíme na menší kusy, kopr nasekáme. Vše dáme do velkého hrnce spolu s masem a tukem z opékání, zalijeme vařící vodou a dusíme zakryté na mírném ohni 40 minut. Podle potřeby podléváme vodou. Pokrm je hotový, když je zelenina rozvařená a maso měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept