Jednoduchý recept

Treska nasolená na celeru

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 35844

Ingredience

3 ks Celer - nať
2 polévková lžíce Estragon
2 polévková lžíce Kapary
1 polévková lžíce Olej rostlinný
50 g Oříšky piniové
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
250 g Treska aljašská
1,5 dl Vývar rybí
2 stroužek Česnek
4 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 407kJ
12% Sacharidy 42 g
16% Tuky 12 g
17% Sodík 330 mg
38% Bílkoviny 21 g

Treska nasolená na celeru postup přípravy receptu:

1

Pod studenou tekoucí vodou důkladně omyjeme nasolenou tresku, necháme okapat a odstraníme veškerou kůži a kosti. Vytřeme ji do sucha a pokrájíme na kusy.

2

Rozehřejeme ve woku olej a osmahneme na něm pokrájené šalotky a česnek, přidáme pokrájený celer a dvě minuty smažíme, přidáme vývar a pokrájená rajčata. Směs přivedeme k varu a povaříme 5 minut. Přidáme rybu a vaříme, dokud nebude měkká.

3

V předehřátém grilu opražíme piniová semínka, aby byla do zlatova. Vmícháme do pánve kapary, estragon a piniová semínka a vše prohřejeme.

4

Podáváme horké.

Poznámka

Doporučujeme podávat s chlebem nebo bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept