Jednoduchý recept

Nasolená smažená treska

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 35849
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule červená
1 ks Fenykl sladký - hlíza
1,5 dl Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
250 g Treska aljašská
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 854kJ
7% Sacharidy 25 g
5% Tuky 4 g
13% Sodík 264 mg
32% Bílkoviny 18 g

Nasolená smažená treska postup přípravy receptu:

1

Mouku nasypeme do velké mísy, ve středu uděláme důlek a vlijeme do něj vejce. Přiléváme pomalu mléko a vymícháme hladké těsto, které necháme 10 minut stát.

2

Nasolenou tresku důkladně omyjeme pod studenou tekoucí vodou a necháme okapat. Odstraníme z ní veškerou kůži a kosti a rozmačkáme maso vidličkou.

3

Rozmačkané rybí maso dáme do mísy s nasekanou cibulí, chilli papričkou a fenyklem. Přidáme směs do těsta a promícháme.

4

Rozehřejeme ve velké pánvi olej a lžící tvoříme z těsta středně velké placičky. Smažíme po obou stranách. Podáváme horké.

Poznámka

Jako přílohu volíme bramborovou kaši.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept