Recept

Bylinková zelenina s fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35858
Kategorie: Zelenina

Ingredience

130 g Brambory
100 g Cibule sterilovaná
60 g Fazole bílé sterilované
125 g Fazole červené sterilované
2 polévková lžíce Hořčice
400 g Květák
250 g Mrkev kořen
90 g Máslo čerstvé
30 ml Ocet vinný
3 g Pepř černý mletý
125 g Rajčata
10 g Rozmarýn čerstvý
5 g Sůl
15 g Tymián čerstvý
150 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek
10 g Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 573kJ
8% Sacharidy 30 g
223% Tuky 167 g
37% Sodík 746 mg
14% Bílkoviny 8 g

Bylinková zelenina s fazolemi postup přípravy receptu:

1

V pekáči rozehřejeme máslo s nasekanými bylinkami, solí a pepřem. Přidáme nakrájené brambory, očištěné mrkve, růžičky květáku, cibulky a česnek a mícháme 2 minuty. Vlijeme bílé víno, přivedeme k varu, přikryjeme a dusíme 10 minut. Přidáme zbývající zeleninu, přikryjeme a dusíme 3-4 minuty. Vmícháme ocet. Zvýšíme teplotu a dusíme 1 minutu, až omáčka zhoustne. Vmícháme hořčici a ozdobíme rozmarýnem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept