Jednoduchý recept

Losos vařený ve vývaru

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 35859

Ingredience

1 ks Avokádo
1 ks Bobkový list
1 ks Celer - nať
0,5 kávová lžička Chilli omáčka
1 ks Cibule
1,3 dl Jogurt krémový bílý natur
4 plátek Losos - filety
1 ks Mrkev kořen
6 ks Pepř černý celý
1 špetka Petržel - nať
1 ks Pomeranče
1 špetka Sůl
7 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 293kJ
16% Sacharidy 56 g
129% Tuky 97 g
5% Sodík 97 mg
18% Bílkoviny 10 g

Losos vařený ve vývaru postup přípravy receptu:

1

Do velkého hrnce dáme pokrájenou cibuli, celer, mrkev, bobkový list, petrželku, pomerančovou kůru, pepř. Zalijeme vodou, přikryjeme pokličkou a přivedeme k varu. Vaříme 20 minut, poté přidáme porce ryby, přivedeme znovu k varu a povaříme 3 minuty. Přikryjeme pokličkou, odstavíme z ohně a necháme vychladnout.

2

Nasekáme oloupané avokádo a dáme do mixéru s pomerančovou šťávou a kůrou a jogurtem. Rozmixujeme, osolíme, opepříme a přidáme paprikovou omáčku. Z vývaru vyndáme plátky lososa, zbavíme je kůže a otřeme dosucha.

3

Plátky lososa dáme na talíř a přelijeme omáčkou. Ihned podáváme.

Poznámka

Z pomeranče pokrájená kůra a šťáva.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept