Jednoduchý recept

Treska smažená s mangem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 35876

Ingredience

1 ks Cibule červená
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 polévková lžíce Limetková šťáva
1 ks Mango
175 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
1 dl Šťáva z růžových grepů
450 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 214 kcal
Kilojoule 897kJ
6% Sacharidy 21 g
140% Tuky 105 g
4% Sodík 83 mg
39% Bílkoviny 22 g

Treska smažená s mangem postup přípravy receptu:

1

Na tenké tyčinky pokrájíme očištěnou mrkev. Olej rozehřejeme v předehřátém woku a osmahneme na něm pokrájenou cibuli, mrkev a papriku.

2

Tresku pokrájíme na kostky. Oloupeme mango a dužinu oškrábeme z pecky, pokrájíme ji na tenké plátky. Do woku přidáme mango a tresku a smažíme 5 minut.

3

Smícháme v misce solamyl, ovocnou a limetkovou šťávu, sójovou omáčku a nalijeme směs do woku. Vaříme, dokud nezačne směs houstnout.

4

Hotový pokrm posypeme koriandrem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept