Pomazánka z pivního sýra a tvarohu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka z pivního sýra a tvarohu
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 35927 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 ks | Feferony |
1 ks | Jablka |
100 g | Máslo čerstvé |
50 ml | Pivo tmavé 10% 3,7% obj. |
0,5 kávová lžička | Sůl |
80 g | Sýr Krkonošský pivní |
40 g | Tvaroh měkký |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 10g |
---|---|
Cholesterol | 30,0mg |
Draslík | 101,3mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 9,2mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 29,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Feferony, Jablka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pivo tmavé 10% 3,7% obj., Sýr Krkonošský pivní, Tvaroh měkký mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Pomazánka z pivního sýra a tvarohu postup přípravy receptu:
1 | Cibuli nakrájíme nadrobno, feferonku zbavíme semen a nakrájíme na tenké proužky, jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a nastrouháme. |
2 | V míse smícháme změklé máslo, sýr, tvaroh a pivo. Přimícháme jablko, cibuli, feferonku a sůl. Směs dobře promícháme. |