Jednoduchý recept

Pivní sýr domácí II.

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35943
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 špetka Kmín drcený
1 špetka Pepř černý mletý
300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Tvaroh měkký

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 107 kcal
Kilojoule 449kJ
2% Sacharidy 6 g
1% Tuky 1 g
4% Sodík 78 mg
30% Bílkoviny 17 g

Pivní sýr domácí II. postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme tvaroh s kmínem, pepřem a solí a zalijeme pivem. Mísu zakryjeme a několik dní necháme uležet při pokojové teplotě. Poté můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept