Pivní sýr domácí II. - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 5 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pivní sýr domácí II.
Celkový čas: | 5 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | kuba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 35943 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
2 špetka | Kmín drcený |
1 špetka | Pepř černý mletý |
300 ml | Pivo světlé 10% 3,9% obj. |
0,5 kávová lžička | Sůl |
500 g | Tvaroh měkký |
Nutriční hodnoty jedné porce
5% Kalorie 107 kcal
Kilojoule 449kJ
2% Sacharidy 6 g
1% Tuky 1 g
4% Sodík 78 mg
30% Bílkoviny 17 g
Uhlovodany | 74,3mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 2,2mg |
Vláknina | 48,6mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 12,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kmín drcený, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Pivo světlé 10% 3,9% obj., Tvaroh měkký mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pivní sýr domácí II. postup přípravy receptu:
1 | V míse smícháme tvaroh s kmínem, pepřem a solí a zalijeme pivem. Mísu zakryjeme a několik dní necháme uležet při pokojové teplotě. Poté můžeme podávat. |