Jednoduchý recept

Tvarůžková pomazánka marinovaná v pivu I.

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35946

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Kmín drcený
100 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
3 ks Tvarůžky olomoucké malé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 163 kcal
Kilojoule 680kJ
2% Sacharidy 5 g
19% Tuky 14 g
0% Sodík 3 mg
2% Bílkoviny 1 g

Tvarůžková pomazánka marinovaná v pivu I. postup přípravy receptu:

1

Olomoucké tvarůžky nakrájíme na čtvrtky, cibuli drobně nakrájíme.

2

Do sklenice skládáme vrstvu tvarůžků, plátek másla, zasypeme cibulí, kořením a pokračujeme ve vrstvení, až spotřebujeme všechny suroviny. Tvarůžky poté zalijeme pivem tak, aby byly ponořené. Sklenici dobře uzavřeme a v pokojové teplotě necháme tvarůžky marinovat zhruba pět dní. Sklenici musíme občas otevřít, aby vyšel vzduch. Poté skladujeme v chladničce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept