Jednoduchý recept

Olomoucké tvarůžky marinované v pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 8 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 35948
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
500 g Tvarůžky olomoucké malé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 277 kcal
Kilojoule 1 158kJ
3% Sacharidy 11 g
2% Tuky 1 g
0% Sodík 1 mg
87% Bílkoviny 49 g

Olomoucké tvarůžky marinované v pivu postup přípravy receptu:

1

Tvarůžky naskládáme do sklenice, poklademe cibulí nakrájenou na kolečka, přelijeme pivem, sklenici uzavřeme a uložíme alespoň na dva dny do chladu. Poté můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept