Recept

Utopenci kořenění marinovaní v pivu I.

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 35950
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

3 ks Cibule
6 ks Feferony
4 ks Nové koření celé
10 g Pepř černý celý
6 ks Špekáčky
Na marinádu
1 polévková lžíce Cukr krupice
100 ml Ocet kvasný lihový
300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 639 kcal
Kilojoule 2 674kJ
7% Sacharidy 26 g
77% Tuky 57 g
7% Sodík 137 mg
4% Bílkoviny 2 g

Utopenci kořenění marinovaní v pivu I. postup přípravy receptu:

1

Špekáčky sloupneme, cibuli nakrájíme na plátky, feferonky zbavíme semen a nakrájíme na plátky.

2

Do sklenice vkládáme střídavě plátky špekáčků, cibule a feferonky a přelijeme vychladlým nálevem z piva. Nakonec do sklenice vložíme celý pepř a nové koření. Poté špekáčky necháme v chladu několik dní marinovat.

3

Marinádu připravíme svařením piva s octem, cukrem a solí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept