Recept

Utopenci kořenění marinovaní v pivu II.

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 35952

Ingredience

3 ks Cibule
5 ks Feferony
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
10 ks Špekáčky
Na marinádu
5 ks Bobkový list
4 polévková lžíce Cukr krupice
5 ks Nové koření celé
100 ml Ocet kvasný lihový
10 g Pepř černý celý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 641 kcal
Kilojoule 2 683kJ
8% Sacharidy 28 g
77% Tuky 57 g
10% Sodík 199 mg
3% Bílkoviny 2 g

Utopenci kořenění marinovaní v pivu II. postup přípravy receptu:

1

Špekáčky sloupneme a podélně na několika místech nařízneme. Řez zatřeme hořčicí a do řezu vložíme kolečka cibule a plátky feferonek, z nichž jsme vykrojili semena. Poté špekáčky navrstvíme do sklenice a přelijeme zchladlým pivním nálevem. Sklenici dobře uzavřeme a necháme v chladničce asi pět dní marinovat.

2

Nálev připravíme svařením piva s octem, solí, bobkovým listem, pepřem, novým kořením a cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept