Recept

Pivní medové lívance se skořicí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 35961

Ingredience

0,5 kávová lžička Citronová kůra
12 g Cukr krupice
1 ks Cukr skořicový
0,5 ks Kypřicí prášek do pečiva
4 polévková lžíce Med včelí
100 ml Mléko polotučné
120 g Mouka pšeničná hladká
100 ml Olej rostlinný
100 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 437 kcal
Kilojoule 1 827kJ
14% Sacharidy 49 g
34% Tuky 26 g
3% Sodík 60 mg
7% Bílkoviny 4 g

Pivní medové lívance se skořicí postup přípravy receptu:

1

Do vroucího piva vlijeme mléko, zašleháme mouku s kypřicím práškem, cukr, med, strouhanou citronovou kůru a sůl. Pečlivě šleháme, až vznikne hladká řidší hmota.

2

Sběračkou lijeme těsto do vymazaného lívanečníku a smažíme dozlatova. Usmažené lívance obalujeme ve skořicovém cukru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept