Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 35964

Ingredience

400 g Brambory vařené
1 ks Cibule
30 g Mouka pšeničná hladká
50 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
20 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
800 g Vepřová žebra
300 ml Voda pitná
1200 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 450 kcal
Kilojoule 1 884kJ
6% Sacharidy 23 g
42% Tuky 32 g
31% Sodík 613 mg
35% Bílkoviny 20 g

Vepřové maso na zelí postup přípravy receptu:

1

Zelí nakrájíme na menší kusy, podlijeme vodou a vaříme nezakryté 10 minut. Mezitím na sádle osmažíme cibuli nadrobno, přidáme vepřové maso nakrájené na nudličky, osolíme a krátce orestujeme a přimícháme k zelí. Dusíme zakryté na mírném ohni doměkka.

2

Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, kterou přimícháme do uvařeného pokrmu a povaříme do zhoustnutí. Dosolíme, dopepříme a podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept