Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35965

Ingredience

1,5 kg Brambory
1 kávová lžička Kmín celý
5 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
1 polévková lžíce Sůl
8 stroužek Česnek
1,5 l Mléko plnotučné

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 581 kcal
Kilojoule 2 432kJ
19% Sacharidy 68 g
37% Tuky 28 g
26% Sodík 527 mg
41% Bílkoviny 23 g

Česnekové pečáčky postup přípravy receptu:

1

Omyté brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Česnek očistíme a nakrájíme na tenké plátky. V míse brambory promícháme se solí podle chuti.

2

Pekáč vytřeme sádlem (cca 1 lžíce), brambory rozložíme, potřeme je roztopeným sádlem, posypeme pokrájeným česnekem, kmínem a dáme do předem vyhřáté trouby. Pečeme dozlatova přibližně 20 minut při 200–220 °C.

3

Podáváme horké s mlékem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept