Recept

Pikantní zelenina s kokosovým mlékem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 35970

Ingredience

250 g Chřest sterilovaný
30 g Cibulka jarní
1 ks Feferony
100 g Hrášek
150 ml Kokosové mléko
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř bílý
200 g Rajčata
1 špetka Sůl
200 ml Vývar zeleninový
30 g Zázvor celý
1 špetka Citronová tráva

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 170 kcal
Kilojoule 709kJ
4% Sacharidy 16 g
14% Tuky 11 g
24% Sodík 478 mg
9% Bílkoviny 5 g

Pikantní zelenina s kokosovým mlékem postup přípravy receptu:

1

Zázvor opláchneme a pokrájíme na malé kostičky. Feferonku opláchneme, vykrojíme jádřinec a nakrájíme na nudličky. Oboje se špetkou citrónové trávy vsypeme do zeleninového vývaru, přilejeme kokosové mléko a vaříme 20 minut.

2

Cibulky nasekáme na kolečka, rajčata rozpůlíme a chřest nakrájíme na kousky. Na oleji osmahneme nasekané cibulky, hrášek a chřest. Kořenitý vývar přecedíme přes síto na orestovanou zeleninu a přidáme půlky rajčat. Dusíme asi 15 minut. Na závěr vše prohřejeme, dochutíme solí a pepřem. Hotový pokrm posypeme sekaným koriandrem. Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept