Jednoduchý recept

Bačovy papriky s klobásou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35972

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Feferony
200 g Klobása Dunajská
50 ml Olej rostlinný
4 ks Paprika zelená
1 polévková lžíce Papriková pasta sladká
4 ks Rohlíky bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 498 kcal
Kilojoule 2 082kJ
9% Sacharidy 31 g
46% Tuky 35 g
0% Sodík 4 mg
29% Bílkoviny 16 g

Bačovy papriky s klobásou postup přípravy receptu:

1

Omyté papriky a feferonku rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme na proužky. Cibuli očistíme a nakrájíme na tenké kroužky. Klobásu pokrájíme na kolečka. Očištěný česnek rozetřeme.

2

V pánvi si na oleji osmažíme dozlatova cibuli, přidáme k ní klobásu s paprikou, promícháme a krátce osmažíme dozlatova. Ochutíme česnekem, paprikovou pastou a podáváme s čerstvým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept