Jednoduchý recept

Bylinkový losos

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35986

Ingredience

8 ks Bobkový list
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Fenykl sladký - hlíza
1 kg Losos obecný
2 polévková lžíce Olej olivový
5 ks Rozmarýn čerstvý
6 ks Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 771kJ
6% Sacharidy 22 g
20% Tuky 15 g
10% Sodík 192 mg
95% Bílkoviny 53 g

Bylinkový losos postup přípravy receptu:

1

Sušený tymián, bobkové listy a větvičky rozmarýnu položíme na mřížku venkovního grilu tak, aby pokrývaly o něco větší prostor než losos. Lososa položíme na bylinky. Okolo ryby rozložíme fenykl.

2

Smícháme v misce olej a citronovou štávu a lososa směsí potřeme. Pokryjeme lososa hliníkovou fólií, aby zůstal šťavnatý.

3

Opékáme ho 30 minut a často potíráme směsí citronové šťávy a oleje.

4

Lososa odstraníme z grilu, pokrájíme na plátky a podáváme s fenyklem.

Poznámka

Hlízu fenyklu pokrájíme na 8 dílů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept