Jednoduchý recept

Vepřové česnekové kostky s fazolemi

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 35998
Kategorie: Maso

Ingredience

5 stroužek Česnek
2 ks Chilli paprička
400 g Fazolové lusky zelené
100 g Houby černé
1 kávová lžička Kari pasta červená
4 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
2 polévková lžíce Omáčky
0,5 kg Vepřová kýta
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 378 kcal
Kilojoule 1 579kJ
3% Sacharidy 11 g
34% Tuky 26 g
9% Sodík 170 mg
51% Bílkoviny 29 g

Vepřové česnekové kostky s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Kostky z vepřového masa opláchneme ve vlažné vodě a osušíme v utěrce. Nakrájené maso na kostky nebo nudličky marinujeme několik minut v rybí omáčce. Krátce před tím necháme změknout houby ve vodě. Fazole a chilli papričky vypereme, osušíme a nakrájíme buď na kolečka nebo na menší kousky.

2

Stroužky česneku rozmačkáme a rozetřeme. V pánvi wok rozehřejeme olej, na kterém česnek osmažíme.

3

K česneku do pánve vhodíme fazolky a ještě krátce osmahneme. Po osmažení fazoky odhrneme stranou.

4

Doprostřed pánve vložíme maso a prudce je opečeme. Dochutíme ústřicovou omáčkou,která je velmi slaná, proto nepoužíváme sůl. Přidáme červenou kari pastu a na malé kousky pokrájené chilli papričky. Potom zpět vrátíme do směsi fazolky s česnekem a nakonec nadrobno nakrájené osušené houby.

Poznámka

Houby mu-err - bolcovitka, ucho Jidášovo

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept