Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 36004
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

5 stroužek Česnek
2 ks Chilli paprička
120 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Fazole bílé sterilované
1 kávová lžička Kari koření
20 g Koriandr čerstvý
5 g Koriandr mletý
1 kávová lžička Kurkuma
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
3 g Pepř cayenský
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
5 g Sůl
25 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 254 kcal
Kilojoule 1 063kJ
12% Sacharidy 44 g
6% Tuky 4 g
32% Sodík 644 mg
23% Bílkoviny 13 g

Fazolové kari postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme slunečnicový olej, vložíme nakrájenou cibuli, drcený česnek, chilli a strouhaný zázvor. Za občasného zamíchání chvíli smažíme, až se všechny vůně uvolní.

2

Vmícháme kari, kurkumu, mletý koriandr, kajenský pepř a sůl a mícháme 2 minuty.

3

Vložíme rajčata s většinou šťávy a podusíme 3 minuty. Přidáme scezené fazole a upravujeme ještě 5 minut, až jsou fazole prohřáté a šťáva zhoustla. Přidáme citronovou šťávu. Podáváme horké, ozdobené koriandrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept