Jednoduchý recept

Vepřová kýta s vejci tandoori

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36015

Ingredience

6 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
2 ks Pórek
1 polévková lžíce Tandoori Masala
4 ks Vejce slepičí
500 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 548 kcal
Kilojoule 2 291kJ
7% Sacharidy 26 g
46% Tuky 35 g
14% Sodík 274 mg
60% Bílkoviny 34 g

Vepřová kýta s vejci tandoori postup přípravy receptu:

1

Vepřovou kýtu omyjeme, naklepeme, nakrájíme na malé kousky nebo na nudličky. Poté maso necháme čtvrt hodiny marinovat v ústřičné omáčce.

2

Pórek zbavíme horní slupky a nakrájíme na tenká kolečka.

3

Nejprve ve woku rozpálíme první část oleje a maso v něm osmažíme. Po osmažení maso odložíme z pánve. Potom v oleji osmahneme pórek a z pánve odložíme.

4

V nádobě rozšleháme 4 celá vejce s kořením tandoori. Do woku nalijeme druhou část oleje a na něm krátce smažíme vejce. Do těchto vajec přidáme osmažené maso, pór a vše promícháme.

Poznámka

Můžeme zdobit lístky koriandru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept