Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 36022

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr moučkový
15 g Droždí
600 g Kapusta růžičková
200 ml Mléko polotučné
150 g Mouka pšeničná hladká
30 g Máslo čerstvé
20 ml Olej rostlinný
100 g Ovesné vločky
1 špetka Pepř černý mletý
120 g Slanina vepřová
125 g Smetana 12% (konzumní)
50 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 379 kcal
Kilojoule 1 587kJ
9% Sacharidy 31 g
28% Tuky 21 g
22% Sodík 433 mg
29% Bílkoviny 16 g

Quiche s kapustou postup přípravy receptu:

1

Růžičkovou kapustu omyjeme a 20 minut povaříme. Následně necháme vychladnout.

2

Mezitím smícháme v míse mouku, vločky, droždí, mléko, cukr, máslo a špetku soli v jedno těsto. Pořádně promícháme a necháme 30 minut kynout na teplém místě. Formu na quiche vymastíme a vyložíme těstem. Na vrch přidáme nakrájenou a povařenou kapustu.

3

Smícháme vejce se smetanou a směs osolíme a opepříme. Přidáme nastrouhaný parmazán a nakrájenou slaninu. Směs následně nalejeme na těsto, které pak vložíme do trouby předehřáté na 220 stupňů a pečeme cca 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept