Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 36043
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Bujón zeleninový
120 g Cibule
45 g Mouka pšeničná hladká
4 polévková lžíce Olej olivový
3 g Oregano sušené
3 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
125 ml Rajčatová šťáva
2 polévková lžíce Sezam - semena
400 g Sójové boby vařené
30 g Strouhanka
5 g Sůl
90 g Sýr Tofu - uzený
1 ks Vejce slepičí
ZÁLIVKA
30 g Cibule
10 ml Citronová šťáva
2 polévková lžíce Hořčice
4 polévková lžíce Majonéza
250 g Salát ledový

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 275 kcal
Kilojoule 1 151kJ
6% Sacharidy 22 g
20% Tuky 15 g
37% Sodík 742 mg
29% Bílkoviny 16 g

Čínské karbanátky postup přípravy receptu:

1

Rozmixujeme sójové boby. Dáme je do mísy, přidáme rajskou šťávu, strouhané tofu, nakrájenou cibuli, vejce, strouhanku, sezamová

2

semena, petrželku, zeleninovou kostku, oregano, sůl a pepř podle chuti. Směs necháme 30 minut chladit.

3

Ze směsi vytvarujeme 6 karbanátků. Každý karbanátek obalíme v mouce po obou stranách.

4

Rozehřejeme olej, dáme karbanátky a smažíme po každé straně 1-2 minuty dohněda.

5

Karbanátky přendáme na zapékací mísu a pečeme je asi 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C, až jsou propečené.

6

Připravíme salátovou zálivku: spojíme majonézu, hořčici a citronovou šťávu. Přidáme nakrájený salát a cibuli. Karbanátky podáváme se salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept