Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 36049

Ingredience

10 ml Mléko polotučné
1 špetka Muškátový oříšek
150 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
500 g Těsto na pizzu
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 558 kcal
Kilojoule 2 334kJ
1% Sacharidy 3 g
46% Tuky 35 g
17% Sodík 347 mg
27% Bílkoviny 15 g

Bylinkový koláč postup přípravy receptu:

1

Těsto na pizzu připravíme dle návodu na obalu. Těsto rozválíme na máslem vymazaný plech a na stranách uděláme vyšší okraj. Pak dáme do trouby na 200 stupňů na deset minut předpéct.

2

Těsto posypeme bylinkami. Smícháme vejce, smetanu, mléko a přidáme špetku soli, špetku pepře a špetku muškátu. Rovnoměrně pak rozlijeme vše na bylinky, které již jsou na koláči.

3

Nyní vrátíme do trouby, kde pečeme na 200 stupňů cca 10 minut. Koláč podáváme teplý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept