Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 36050
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

250 g Brambory vařené
120 g Celer řapíkatý
2 stroužek Česnek
120 g Cibule
250 g Kaštany jedlé
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Omáčka sójová
60 g Paprika červená
3 g Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
30 g Řeřicha
125 g Strouhanka
5 g Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 267 kcal
Kilojoule 1 117kJ
12% Sacharidy 42 g
12% Tuky 9 g
30% Sodík 600 mg
9% Bílkoviny 5 g

Francouzský chlebíček postup přípravy receptu:

1

Upečeme kaštany a část nasekáme nahrubo, část jemněji.

2

Na pánvi rozpálíme olej, vložíme nakrájenou cibuli, celer a drcený česnek a smažíme 3–5 minut doměkka.

3

Pánev odstavíme a přidáme kaštany, rozmačkané brambory, strouhanku, vejce, petržel, sójovou omáčku a rajský protlak. Okořeníme a promícháme.

4

Formu na chlebíček vymažeme máslem, dáme do ní směs a upravíme povrch. Alobalem zakryjeme a pečeme 1 hodinu v troubě na 180 °C, až je povrch pevný.

5

Vyklopíme, nakrájíme na řezy a ozdobíme řeřichou. Horké servírujeme.

Poznámka

Podáváme se salsou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept