Jednoduchý recept

Ravioli s treskou a mořským jazykem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 36054
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

450 g Bramborové noky
3 dl Italská bylinková omáčka
450 g Mořský jazyk
1 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
60 g Sýr Parmezán
450 g Treska aljašská
3 ks Vejce slepičí
450 g Mouka pšeničná celozrnná
1 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 980 kcal
Kilojoule 4 099kJ
30% Sacharidy 107 g
37% Tuky 28 g
67% Sodík 1 g
127% Bílkoviny 71 g

Ravioli s treskou a mořským jazykem postup přípravy receptu:

1

Rybí maso roztrháme na vrstvičky a dáme do mísy. V jiné míse rozmícháme vařené noky, 3 vejce a smetanu. Přidáme rozdrobené rybí maso, sůl a pepř.

2

Na lehce posypané desce moukou rozválíme základní těsto z 1 vejce, mouky pšeničné, soli a lžíce olivového oleje. Formičkou vykrájíme kolečka o průměru 7cm. Na každé kolečko dáme lžíci rybí náplně. Okraje navlhčíme, kolečko přeložíme a stiskneme okraje po celé délce k sobě.

3

Přivedeme do varu osolenou vodu ve velkém hrnci a 15 minut v ní vaříme ravioli. Poté je scedíme a dáme do servírovací mísy.

4

Přelijeme je italskou omáčkou s červeným vínem, posypeme parmezánem a ihned podáváme.

Poznámka

Ryby bez kůže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept