Jednoduchý recept

Rybí zelené kari

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 36056

Ingredience

2 ks Chilli paprička zelená
2 ks Cibulka jarní
1 kávová lžička Kmín mletý
1,5 dl Kokosové mléko
1 kávová lžička Koriandr mletý
4 polévková lžíce Koriandr čerstvý
4 polévková lžíce Máta
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pažitka
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 plátek Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 101 kcal
Kilojoule 424kJ
1% Sacharidy 5 g
12% Tuky 9 g
10% Sodík 202 mg
3% Bílkoviny 2 g

Rybí zelené kari postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme olej ve velké pánvi a osmahneme pokrájené jarní cibulky. Vmícháme mletý koriandr, kmín, chilli a smažíme, dokud nezačne koření vonět. Přidáme čerstvý koriandr, pažitku, mátu, kokosové mléko, sůl a pepř.

2

Do pánve vložíme rybí plátky a pod pokličkou podusíme 15 minut.

3

Hotové plátky rozdělíme na ohřáté talíře, přelijeme omáčkou a podáváme.

Poznámka

Doporučujeme podávat s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept