Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3606
Kategorie: Maso

Ingredience

1 špetka Česnek
1 špetka Kmín celý
800 g Lín
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 353kJ
1% Sacharidy 3 g
19% Tuky 14 g
3% Sodík 58 mg
78% Bílkoviny 44 g

Líni postup přípravy receptu:

1

Vykucháme ryby, důkladně je omyjeme a očistíme, osušíme.

2

Nasolíme je, posypeme česnekem, tymiánem a sladkou paprikou. Necháme dvě hodiny odležet.

3

Poté ryby dáme na pekáč, pokmínujeme, opepříme a pečeme při 200 stupních. Během pečení podléváme červeným vínem.

4

Pár minut před dokončením zalijeme smetanou a posypeme strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept