Jednoduchý recept

Treska s ořechy po italsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 36061

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
2 ks Citrony
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
25 g Ořechy vlašské
2 polévková lžíce Petržel - nať
2 špetka Rozmarýn čerstvý
50 g Strouhanka
4 plátek Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 861kJ
4% Sacharidy 13 g
24% Tuky 18 g
4% Sodík 89 mg
5% Bílkoviny 3 g

Treska s ořechy po italsku postup přípravy receptu:

1

Máslo rozehřejeme v pánvi, sundáme pánev z ohně, přidáme do ní strouhanku, polovinu citronové kůry a šťávy, ořechy, polovinu petrželky a polovinu rozmarýnu. Obalíme ve směsi plátky ryby a dáme do zapékací mísy. V předehřáté troubě zapékáme 30 minut.

2

V misce smícháme zbývající citronovou šťávu a kůru, rozmarýn, česnek, chilli a petrželku. Přidáme ořechový olej a promícháme. Hotové plátky směsí pokryjeme.

3

Naložíme na talíře a podáváme.

Poznámka

Z citronu použijeme kůru i šťávu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept