Jednoduchý recept

Rýže nishiki s červenou ředkví a šunkou

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36095

Ingredience

250 g Hrášek
4 polévková lžíce Olej rostlinný
250 g Rýže Nishiki
6 polévková lžíce Sherry brandy
200 g Ředkev
300 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 482kJ
10% Sacharidy 36 g
18% Tuky 14 g
1% Sodík 14 mg
34% Bílkoviny 19 g

Rýže nishiki s červenou ředkví a šunkou postup přípravy receptu:

1

Kulatou rýži nishiki uvaříme a připravíme dle návodu.

2

Omytou červenou ředkev jemně nastrouháme a připravíme si nakrájenou šunku.

3

Hrášek se šunkou zprudka osmažíme na rozehřátém oleji. Uvařenou rýži promícháme, přidáme sherry a vše ještě pár minut smažíme.

4

Nakonec vmícháme strouhanou ředkev.

Poznámka

Sherry můžeme nahradit sladkým japonským vínem Mirin.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept