Jednoduchý recept

Vepřové ovarové koleno

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Vepřové ovarové koleno 5 1
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 361
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
1 g Pepř černý celý
40 g Sůl
2100 g Vepřové koleno
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 640 kcal
Kilojoule 2 677kJ
0% Sacharidy 1 g
72% Tuky 54 g
78% Sodík 2 g
65% Bílkoviny 37 g
Vepřové ovarové koleno
  • Vepřové ovarové koleno
  • 1
  • Vepřové ovarové koleno
  • 2
  • Vepřové ovarové koleno
  • 3
  • Vepřové ovarové koleno
  • 4
  • Vložit obrázek

Vepřové ovarové koleno postup přípravy receptu:

1

Vepřová kolena pečlivě opálíme, očistíme a opláchneme. Vložíme je do vařící vody, osolíme, přidáme pepř a nakrájenou cibuli a pod poklicí zvolna vaříme doměkka.

2

Uvařená kolena vyjmeme a vykostíme.

3

Při podávání maso krájíme přes vlákno.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Vepřové ovarové koleno
Príma selské jídlo, jen bych na osobu počítala s dvojnásobným množstvím kolen. Každopádně palec nahorusmile

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept