Vepřové ovarové koleno - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřové ovarové koleno
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 361 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
100 g | Cibule |
1 g | Pepř černý celý |
40 g | Sůl |
2100 g | Vepřové koleno |
4 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 998,8mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 16,2mg |
Vláknina | 393,0mg |
Vitamín A | 0,2mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,8mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Pepř černý celý, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřové koleno mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vepřové ovarové koleno postup přípravy receptu:
1 | Vepřová kolena pečlivě opálíme, očistíme a opláchneme. Vložíme je do vařící vody, osolíme, přidáme pepř a nakrájenou cibuli a pod poklicí zvolna vaříme doměkka. |
2 | Uvařená kolena vyjmeme a vykostíme. |
3 | Při podávání maso krájíme přes vlákno. |
Príma selské jídlo, jen bych na osobu počítala s dvojnásobným množstvím kolen. Každopádně palec nahoru