Zdravý recept

Gorgonzola s fíky a medem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 36125
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

12 ks Fíky čerstvé
2 polévková lžíce Med včelí
175 g Sýr Gorgonzola

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 788kJ
19% Sacharidy 68 g
3% Tuky 2 g
33% Sodík 668 mg
23% Bílkoviny 13 g

Gorgonzola s fíky a medem postup přípravy receptu:

1

Omyté fíky rozkrojíme na poloviny a řeznou stranou dolů je urovnáme na rozehřátou grilovací pánev. Když budou mít fíky vespodu vypálenou mřížku, opatrně je obrátíme a opékáme ještě po druhé straně.

2

Opečené fíky upravíme na plochou servírovací mísu, posypeme rozdrobeným sýrem a pokapeme medem.

3

Ihned podáváme k aperitivům před jídlem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept